Barion Pixel

Vizelet komplex – összetevők

A készítmény legfontosabb összetevői:

C-vitamin: Támogatja az egészséges immunrendszert, antioxidáns és támogatja a szervezeten belül az egészséges kollagén létrehozását, szerepe van az egészséges fogíny fenntartásában. Szinte nincs olyan folyamat a testben, ami nélkülözni tudná. A kutyák és macskák elő tudják állítani a saját szervezetükön belül. Ennek ellenére a C-vitamin fogyasztása kedvező változásokat idézhet elő az állatok állapotában. Stressz, fokozott fizikai terhelés, vemhesség, szoptatás például megnövelheti a C-vitamin iránti igényt, ami így már meghaladhatja az előállítás képességét.

Echinacea (bíborlevelű kasvirág): Gyógynövény. Olyan hatásokat tulajdonítanak neki, hogy hozzájárulhat a normális immunrendszer működéséhez.

Kerti mahónia (Mahonia aquifolium): Ősi gyógynövény. A gyökerének olyan hatásokat tulajdonítanak, hogy segíti a vese és a húgyutak egészséges működését.

Kínai csüdfű (astragalus): Ősidők óta gyógynövényként használják Kínában és Mongóliában. Olyan hatásokat tulajdonítanak neki, hogy hozzájárul a test ellenállóképességének fenntartásához, növeli az “életenergiát”, és hozzájárul a fiatalság fennmaradásához.

Lenmag: A lenmag egy olajokban, fehérjékben, rostokban, B-vitaminokban és ásványi anyagokban bővelkedő ősrégi, energiadús tápanyag.

A legmeghatározóbb összetevője az olaj, ami a tömegének több mint 40 %-át adja és ugyancsak jelentős 25 %-os rost és a közel 20 %-os fehérjetartalma is.

Olyan omega-3 olajokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges bőr és szőrzet fenntartásához.

Orvosi ziliz (Althaea officinalis): Ősidők óta használt gyógynövény. A gyökérből készült főzetet húgyúti problémák esetén szokták felhasználni. Olyan hatásokat tulajdonítanak neki, hogy jó hatással van a bélrendszer, a vese és a húgyutak egészséges működésére.

Sörélesztő (szárított): A szárított sörélesztő, vagy más néven sörélesztő pehely kiváló természetes vitamin, ásványi anyag és fehérje forrás.

Különösen gazdag B-vitaminokban, az úgynevezett B-komplex tagjaiban, mint például tiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin) és a folsav.

Ásványi anyagokban is bővelkedik, amiből kiemelhető a jelentős szelén, króm és vas tartalom. Ráadásul az ásványi anyagokat olyan természetes formában tartalmazza, ami rendkívüli módon megnöveli a hasznosítás hatékonyságát, hiszen ezek az ásványi anyagok a  sörélesztőben szerves kötésben vannak.

A vitaminok és ásványi anyagok mellett könnyen hasznosítható magas fehérje tartalommal is büszkélkedhet. Ezek után nem túlzás ideális tápanyagforrásnak nevezni.

Hogyan lehetséges, hogy ez az ősi és igen egyszerű sörélesztő ennyire sok hasznos tápanyagot tartalmaz? A válasz a sörélesztő előállításának módjában kereshető. A sörélesztő előállítása ugyanis csírázott magvakon történik. A csíra egy születőben lévő új növény kiindulási állapota. Ebből fejlődik majd ki az egész növény. Ez csak úgy lehetséges, ha a csíra hihetetlenül sok tápanyagot tartalmaz. A sörélesztő ebből a gazdag tápanyag forrásból halmozza fel a saját szervezetében a hasznos tápanyagokat.

A sörélesztőnek számos jó hatást tulajdonítanak. A benne található hasznos anyagoknak köszönhetően olyan kedvező hatásokkal hozzák kapcsolatba, mint például a szövetek és az izmok jó kondíciója, szép és egészséges szőrzet, ápolt bőr, csökkent fáradékonyság és megnövekedett állóképesség.

Tőzegáfonya: Gyógynövényként is használt gyümölcs. Vitaminokban, antioxidánsokban, flavonoidokban és ásványi anyagokban gazdag. Olyan hatásokat tulajdonítanak neki, hogy hozzájárul az egészséges immunrendszer működéséhez és segít a húgyutak egészségének fenntartásában.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X