Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

viselkedés

10 ötlet arra a kivételesen ritka esetre amikor a kutya esetleg nem akarja megenni a Dr Dog jutalomfalatot

2022. 11. 24. 11:54:00

A Dr. Dog vitaminos jutalomfalatok úgy lettek kifejlesztve, hogy a kutyák egészségét szolgálják és egyidőben megfeleljenek a kutyák ízlésének is. Ennek ellenére ritkán előfordulhat, hogy egy-egy kutyának – többnyire csak kezdetben és átmenetileg – problémát okoz a jutalomfalat elfogyasztása. Mit tehetünk ilyenkor?

A falánk kutyus

2022. 02. 25. 00:00:00

- ez a kis írás, hasznos lehet sok embertársunk számára is.

Hallhattál már arról az elképzelésről, hogy a vitaminok hízásra hajlamosítanak. Ez azonban nem állja meg a helyét. Sőt, pont az ellenkezője az igazság. Egy hiányállapot fennállása esetén ugyanis a szervezet falánksággal próbálja orvosolni a helyzetet. De semmilyen falánkság sem fogja pótolni a vitamint.

A szomszéd macskája a mi kutyánk kölyke

2022. 03. 07. 00:00:00

Fruzsi lányunk a barátjával hazafelé bandukolt, amikor a pöttöm cica hozzájuk szegődött. Lassan már két éve, hogy ez történt a nyár utolsó napjaiban.  

Késő este volt, megcsörrent a telefon.

Baj, ha füvet eszik a kutyám?

2021. 07. 22. 13:21:00

Előfordult már, hogy kutyád boci módjára rágcsálni kezdte a szép zöld füvet? A legtöbb esetben nincs miért aggódni, de nem árt tudni, milyen okok állhatnak kedvenced fűfogyasztásának hátterében.

Így előzheted meg a bűzmirigy problémákat!

2021. 07. 08. 13:00:04
Ha azt látod, hogy Buksi a fenekét a földhöz dörgölve szánkázik végig a szobán, nagy az esélye, hogy bűzmirigy gyulladása van. Mi okozza, és mit tehetsz, hogy megelőzd?

Vigyázz, kész, tüzelés!

2021. 07. 08. 12:46:33
Virágba borul a természet, csiripelnek a madarak, újjáéled a világ. A várva várt tavasszal azonban négylábú kedvenceink számára is megérkezik a „zsongás” ideje. A nőstény kutyusok évente két alkalommal, általában ősszel és tavasszal tüzelnek. Ami azt jelenti, hogy ha olyan nőstény kutyusod van, akit nem ivartalanítottak, valószínűleg számodra is eljött a körültekintőbb séták ideje!

Hogyan simogass jól egy kutyát?

2021. 07. 08. 11:55:23
Habár a kutyák kevésbé válogatósak a macskáknál, ha az emberek iránti szeretetről van szó, az állatorvosok mégsem győzik hangsúlyozni, milyen fontos néhány alapszabály betartása egy kutya simogatásánál. Különösen igaz ez azokra a kutyákra, amelyeket nem ismerünk.

Segítség, nem eszik a kutyám!

2021. 07. 08. 11:38:25
A tapasztalt kutyagazdikat ugyanúgy megviseli, ha kutyájuk valamiért nem eszik, mint újdonsült társaikat. Egy kutya étvágytalanságának számos különböző oka lehet. Nem kell megijedni, de fontos kizárni a betegséget, mint a jelenség hátterében meghúzódó okot!

Kiborul a kutyád, ha elmész otthonról?

2021. 07. 08. 10:11:15
Ha kedvenced frusztráltnak tűnik, amikor indulni készülsz, tönkretesz dolgokat, ha elmész otthonról, ha pedig otthon vagy, helyiségről helyiségre követ, ha “megvadul” amikor hazajössz, és már akkor gyanakodva néz rád, mielőtt elindulnál, valószínű, hogy szeparációs szorongástól szenved. Hogyan segíthetsz neki? Mutatjuk!

Segítség, kakit eszik a kutyám!

2021. 07. 08. 10:04:03

Ha kutyád ürüléket eszik, célszerű elvinned egy állatorvoshoz. Ő majd segít meghatározni, hogy fennáll-e bármilyen olyan betegség, ami miatt Buksi túlságosan éhes lehet. Ha pedig viselkedési probléma áll a jelenség hátterében, ajánlhat dolgokat, amelyek segíthetnek megakadályozni a kutyádat a székletevésben.

Az oldal tetejére