Barion Pixel
Cute havanese puppy dog is sitting frontal and looking at camera, isolated on white background

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM 

Csatlakozz a törzsvásárlói programhoz! Légy része a Dr. Dog közösségnek, és használd ki minden előnyét! 

Miért éri meg regisztrálni? Mert:

  • egyes akciókkal csak a regisztrált vásárlóink élhetnek
  • minden vásárlás után pontokat írunk jóvá a Fiókodban, melyeket kedvezményre válthatsz be
  • nyomon követheted korábbi vásárlásaidat, elmentheted a kedvenc termékeidet
* kötelező megadni
Adatkezelési hozzájárulás

A törzsvásárlói programban való részvételhez kérjük, engedélyezd számunkra, hogy e-maileket küldhessünk Neked. Köszönjük!

Elolvastam az adatkezelési tájékoztatót és engedélyezem az IQgen Vitamin Kft. részére, hogy a fent megadott e-mail címemre marketing tartalmú üzenetet küldjön.

Az e-mailekről bármikor leiratkozhatsz a leveleink alján lévő "Leiratkozás" gombra kattintva.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X