Barion Pixel
Akció!

Tavaszi lendület csomag

34.970 Ft 29.975 Ft

TAVASZI LENDÜLET CSOMAG – kedvezményes ajánlat

Tavaszi lendület és kicsattanó egészség a kutyusodnak!
Hatékony a kutyusnak, okos döntés neked, hiszen most kedvezményes áron a tiéd lehet!

Mit tartalmaz a csomag?
Itt a várva várt tavasz, kutyád is végre belevetheti magát a nagyobb sétákba, önfeledt, szabadtéri játékba. Ez a három termékből álló vitamincsomag kifejezetten a tavaszi időszakban jelent hasznos támogatást az immunrendszerének és ízületei egészségének.

Kategóriák: , , Címke: Product ID: 1811

Leírás

Ez a három termékből álló vitamincsomag kifejezetten a tavaszi idő-szakban jelent hasznos támogatást az immunrendszerének és ízületei egészségének.

 

1. Napi multivitamin
Biztosítja a kutyus általános vitamin-, és ásványi anyag – pótlását. Szoptatós, vemhes vagy aktívabb életet élő kutyák számára is kifejezetten ajánlott.

 

 

2. Ízületvédő komplex
A téli lustább napok után aktívabb hónapokban következnek, amelyek kutyusod ízületeit megnövekedett terhelésnek teszik ki. Az aktivitás hirtelen fokozása miatt gyakrabban előfordulhatnak ízületi panaszok. Ennek megelőzésében vagy aktív probléma esetén a tünetek csökkentésében segíthet ez a vitamin.

 

 

3. Sörélesztős szőr- és bőrápoló
A téli védelmet nyújtó bunda helyét egy könnyedebb, tavaszi szőr veszi át. Ez a termék a sörélesztő jótékony hatásával biztosítja, hogy kedvenced bundája csillogó és selymes legyen.

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X