Barion Pixel

Pfúj!

6.990 Ft

Pfúj!

Cikkszám: 5999570350071

60 db / doboz

Egységár: 117 Ft / jutalomfalat

Étrend-kiegészítő kutyáknak
Puha
jutalomfalat

A Pfúj! készítmény segít visszatartani a kutyát a saját székletének elfogyasztásától, vagy egy másik kutya székletének elfogyasztásától, ha az is kapja a Dr. Dog Pfúj! készítményt. Segít a kutya kellemetlen szagának enyhítésében. Számos oka van annak, hogy egy kutya megeszi a saját székletét, vagy egy másik kutya székletét: rossz szokás, unalom, ösztön, de a leggyakrabban valamilyen tápanyaghiány okozhat ilyet.

 • segíti visszatartani a kutyát a saját székletének elfogyasztásától
 • támogatja az emésztés és a bélrendszer rendszeres gondozását
 • segít a kutya kellemetlen szagának enyhítésében

Vigyázat! Nagyon finom! Ne hagyd őrizetlenül kedvenced közelében, mert mind befalja!

 • 12 hetes kortól
 • mindennapos használatra
 • természetes anyagokból
 • búzamentes
 • állatorvosok szakértő gondosságával

Az összetevők és az adagolási útmutató megtekintéséhez kérjük olvassa el lentebb a termék részletes leírását.

 

Cikkszám: 5999570350071 Kategóriák: , Címkék: , Product ID: 282

Leírás

Napi adagolási útmutató – 12 hetes kortól idősebb kutyák számára

Adja egy alkalommal az ajánlott napi mennyiséget. 12 órán belül ne lépje túl az ajánlott napi mennyiség dupláját! Az optimális eredmény elérése érdekében alkalmazza folyamatosan!

Több együtt élő kutya esetén adja a készítményt mindegyik kutyának! Mindig gondoskodjon friss ivóvíz rendelkezésre állásáról!

 

S (kicsi) 17 kg-ig

1 puha jutalomfalat (2,2 g) naponta

 

M (közepes) 18 – 36 kg

2 puha jutalomfalat (4,4 g) naponta

 

L (nagy) 37 kg-tól

4 puha jutalomfalat (8,8 g) naponta

 

Tárolja hűvös, száraz helyen! Figyelem! A termék nagyon ízletes, ezért ne hagyja felügyelet nélkül a háziállat közelében! Gyermekektől elzárva tartandó!

Nettó tömeg: 132 g

Kiegészítő állateledel kutyáknak

Összetétel: szárított sörélesztő; glicerin; szárított burgonya; lenmag; Mojave jukka (Yucca schidigera); lecitin; repcemagolaj; petrezselyemlevél; kamilla; víz; tápióka.

Adalékanyagok:

Technológiai adalékanyagok: antioxidáns: kevert tokoferolok 1b306; tartósítószer: szorbinsav E 200.

Érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: aromák: szárított csirkemáj és szalonna őrlemény; rozmaringkivonat; L-glutaminsav 2b620.

 

Analitikai összetevők:

 • Nyersfehérje: 14,17%
 • Nyersrost: 2,76%
 • Nyerszsír: 14,52%,
 • Nyershamu: 4,55%
 • Nedvességtartalom: 14,26%

 


 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X