Barion Pixel

Sörélesztős szőr-, és bőrápoló – összetevők

A készítmény legfontosabb összetevői:

Sörélesztő (szárított): A szárított sörélesztő, vagy más néven sörélesztő pehely kiváló természetes vitamin, ásványi anyag és fehérje forrás.

Különösen gazdag B-vitaminokban, az úgynevezett B-komplex tagjaiban, mint például tiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin) és a folsav.

Ásványi anyagokban is bővelkedik, amiből kiemelhető a jelentős szelén, króm és vas tartalom. Ráadásul az ásványi anyagokat olyan természetes formában tartalmazza, ami rendkívüli módon megnöveli a hasznosítás hatékonyságát, hiszen ezek az ásványi anyagok a  sörélesztőben szerves kötésben vannak.

A vitaminok és ásványi anyagok mellett könnyen hasznosítható magas fehérje tartalommal is büszkélkedhet. Ezek után nem túlzás ideális tápanyagforrásnak nevezni.

Hogyan lehetséges, hogy ez az ősi és igen egyszerű sörélesztő ennyire sok hasznos tápanyagot tartalmaz? A válasz a sörélesztő előállításának módjában kereshető. A sörélesztő előállítása ugyanis csírázott magvakon történik. A csíra egy születőben lévő új növény kiindulási állapota. Ebből fejlődik majd ki az egész növény. Ez csak úgy lehetséges, ha a csíra hihetetlenül sok tápanyagot tartalmaz. A sörélesztő ebből a gazdag tápanyag forrásból halmozza fel a saját szervezetében a hasznos tápanyagokat.

A sörélesztőnek számos jó hatást tulajdonítanak. A benne található hasznos anyagoknak köszönhetően olyan kedvő hatásokkal hozzák kapcsolatba, mint például a szövetek és az izmok jó kondíciója, szép és egészséges szőrzet, ápolt bőr, csökkent fáradékonyság és megnövekedett állóképesség.

Fokhagyma: A fokhagyma hosszú ideje használt élelmiszer, gyógynövény és fűszernövény. A népi hagyományok szerint jellegzetes íze mellett kiváló gyógyhatásokkal is rendelkezik. A fogyasztása nagyon hasznos és biztonságos.

B1-vitamin (tiamin): Fontos szerepet játszik bizonyos tápanyagok, például szénhidrátok és aminosavak anyagcseréjében, ezáltal az energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Előnyös hatásai megmutatkoznak a jól működő idegrendszer és a szívműködés támogatásában. Azáltal, hogy alapvető anyagcsere folyamatok szereplóje, szinte minden élettani folyamatra hatással. van.

B2-vitamin (riboflavin): Fontos szerepet játszik az energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Részt vesz a bőr, a szőrzet, a nyálkahártyák és az idegrendszer egészségének fenntartásában.

B3-vitamin (niacin): A niacin fontos szerepet játszik az energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A niacin nélkülözhetetlen az idegrendszer normális működéséhez, a bőr és a nyálkahártyák egészséges felépítéséhez.

C-vitamin: Támogatja az egészséges immunrendszert, antioxidáns és támogatja a szervezeten belül az egészséges kollagén létrehozását, szerepe van az egészséges fogíny fenntartásában. Szinte nincs olyan folyamat a testben, ami nélkülözni tudná. A kutyák és macskák elő tudják állítani a saját szervezetükön belül. Ennek ellenére a C-vitamin fogyasztása kedvező változásokat idézhet elő az állatok állapotában. Stressz, fokozott fizikai terhelés, vemhesség, szoptatás például megnövelheti a C-vitamin iránti igényt, ami így már meghaladhatja az előállítás képességét.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X