Barion Pixel

Fontos tápanyagok, vitaminok kedvenced egészségének fenntartásához – jóízű, rágható jutalomfalatba csomagolva. Innovatív, puha falat, természetes összetevőkkel.

A Dr. Dog vitaminokról
Kutyavitaminjaink gyártója mintegy 30 éves múlttal és tapasztalattal rendelkezik a természetes összetevők felhasználásában. A termékek fejlesztése állatorvosok felügyeletével történik, vitaminjaink a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

Fontos számunkra, hogy ugyanolyan körültekintően alkossuk meg ezeket az ízletes falatkákat, mint ahogyan azt egy emberek számára készített vitaminnal tennénk. A márka egyik alapítójának 25 éves tapasztalata az embereknek való vitaminkészítmények területén szintén garancia a prémium minőségre.

Miért éppen jutalomfalat?
A termék megalkotásánál fontos szempont volt, hogy ne csak jó minőségű alapanyagok felhasználásával készüljenek az ízletes vitaminfalatok, de a kutya számára is élvezetes formában lehessen adagolni azokat. Innovatív formánk nemcsak a kutyáknak, de a gazdájuknak is jutalom – a kutya örül, mert jóízű rágni valót kap, a gazdi pedig fellélegezhet, mert nem kell a rosszízű készítmények beadásával bajlódnia.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X