Barion Pixel

Nincs gáz – összetevők

A készítmény legfontosabb összetevői:

Édesköménymag: Ősidők óta használt fűszer- és gyógynövény. A használatához általában emésztési panaszok és felfúvódás esetén folyamodnak. Az illóolajai megnyugtatják a nyálkahártyákat és békét teremtenek a háborgó bendőben.

Gyömbérgyökér: Ősrégi, jól ismert fűszer- és gyógynövény. A kutyák általában kifejezetten kedvelik az illatát, ezért már ennek érzékelése is hozzájárulhat egy kedvező változáshoz. Az élénk illat működésre bírja az emésztőrendszert. A fogyasztása is jó hatással van az emésztőrendszerre. Könnyíthet a túlterhelt gyomor érzésén, mérsékelheti a bélgázok termelődését és jó hatással lehet az emésztőnedvek termelődésére.

Lenmag: A lenmag egy olajokban, fehérjékben, rostokban, B-vitaminokban és ásványi anyagokban bővelkedő ősrégi, energiadús tápanyag.

A legmeghatározóbb összetevője az olaj, ami a tömegének több mint 40 %-át adja és ugyancsak jelentős 25 %-os rost és a közel 20 %-os fehérjetartalma is.

Olyan omega-3 olajokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges bőr és szőrzet fenntartásához.

Mojave jukka (Yucca schidigera): Egy rendkívül szélsőséges klimatikus viszonyok között élő növény, ahol szokatlanul nagy a hőingadozás és gyakran extrém kevés a csapadék. Ilyen körülmények között a növény hasznos védőanyagok termelésével és felhalmozásával (például flavonoidok, rezveratrol) biztosítja a túlélését. Ezeknek az anyagoknak tulajdoníthatók azok a kedvező hatások, ami miatt a növényt ősidők óta gyógynövényként fogyasztják.

Petrezselyem: Gyakran használt zöldség és fűszernövény. Az illata és az íze is vérpezsdítő hatású. Kedvező tulajdonságai miatt  régóta használt gyógynövény. Nagyon gazdag vitaminokban, vitaminszerű anyagokban, antioxidánsokban. Kellemes, friss illatot biztosít a leheletnek, békét teremt az izgatott bendőben.

Sörélesztő (szárított): A szárított sörélesztő, vagy más néven sörélesztő pehely kiváló természetes vitamin, ásványi anyag és fehérje forrás.

Különösen gazdag B-vitaminokban, az úgynevezett B-komplex tagjaiban, mint például tiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin) és a folsav.

Ásványi anyagokban is bővelkedik, amiből kiemelhető a jelentős szelén, króm és vas tartalom. Ráadásul az ásványi anyagokat olyan természetes formában tartalmazza, ami rendkívüli módon megnöveli a hasznosítás hatékonyságát, hiszen ezek az ásványi anyagok a  sörélesztőben szerves kötésben vannak.

A vitaminok és ásványi anyagok mellett könnyen hasznosítható magas fehérje tartalommal is büszkélkedhet. Ezek után nem túlzás ideális tápanyagforrásnak nevezni.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X