Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

magatartás

10 ötlet arra a kivételesen ritka esetre amikor a kutya esetleg nem akarja megenni a Dr Dog jutalomfalatot

2022. 11. 24. 11:54:00

A Dr. Dog vitaminos jutalomfalatok úgy lettek kifejlesztve, hogy a kutyák egészségét szolgálják és egyidőben megfeleljenek a kutyák ízlésének is. Ennek ellenére ritkán előfordulhat, hogy egy-egy kutyának – többnyire csak kezdetben és átmenetileg – problémát okoz a jutalomfalat elfogyasztása. Mit tehetünk ilyenkor?

A falánk kutyus

2022. 02. 25. 00:00:00

- ez a kis írás, hasznos lehet sok embertársunk számára is.

Hallhattál már arról az elképzelésről, hogy a vitaminok hízásra hajlamosítanak. Ez azonban nem állja meg a helyét. Sőt, pont az ellenkezője az igazság. Egy hiányállapot fennállása esetén ugyanis a szervezet falánksággal próbálja orvosolni a helyzetet. De semmilyen falánkság sem fogja pótolni a vitamint.

A szomszéd macskája a mi kutyánk kölyke

2022. 03. 07. 00:00:00

Fruzsi lányunk a barátjával hazafelé bandukolt, amikor a pöttöm cica hozzájuk szegődött. Lassan már két éve, hogy ez történt a nyár utolsó napjaiban.  

Késő este volt, megcsörrent a telefon.

Baj, ha füvet eszik a kutyám?

2021. 07. 22. 13:21:00

Előfordult már, hogy kutyád boci módjára rágcsálni kezdte a szép zöld füvet? A legtöbb esetben nincs miért aggódni, de nem árt tudni, milyen okok állhatnak kedvenced fűfogyasztásának hátterében.

Kiborul a kutyád, ha elmész otthonról?

2021. 07. 08. 10:11:15
Ha kedvenced frusztráltnak tűnik, amikor indulni készülsz, tönkretesz dolgokat, ha elmész otthonról, ha pedig otthon vagy, helyiségről helyiségre követ, ha “megvadul” amikor hazajössz, és már akkor gyanakodva néz rád, mielőtt elindulnál, valószínű, hogy szeparációs szorongástól szenved. Hogyan segíthetsz neki? Mutatjuk!

A 10 legokosabb kutyafajta

2021. 07. 08. 07:35:20
Az ember legjobb barátja, kitartó, hűséges társa. Jó vele bolondozni, jó dögönyözni a puha bundáját. Megvigasztal, ha szomorúak vagyunk, szeret minket feltétel nélkül. Védjük, szeretjük, vigyázunk rá, ahogy ő is vigyáz ránk. És bár nem minden az intelligencia, sokszor mégis jól jön, ha szőrös, nedves orrú társunk mindezeken felül könnyen tanul új parancsokat, nem utolsó sorban pedig még hallgat is rájuk. Kíváncsi vagy rá, melyik a 10 legokosabb kutyafajta? Mutatjuk!

Miért szökhet meg a kutyád?

2021. 07. 08. 07:29:52
Bármennyire is szeret a kutyád, előfordulhat, hogy megszökni is szeret. Néhány kutyus rendszeresen meglóg, míg mások bizonyos kiváltó okokra reagálnak ezzel. Néhányuk pedig olyan, mint valami szabadulóművész; bármilyen rácson kijut.

10 furcsa kutyadolog magyarázata

2021. 07. 08. 07:25:33
Farkát rágcsálja, földet kaparja, koszban hempereg – ismerős dolgok négylábú barátodtól? A kutyák viselkedése nem mindig érhető számunkra, és sokszor csak mosolygunk rajta, vagy egyszerűen tudomásul vesszük. Összeszedtünk tíz olyan furcsaságot, amire érdekes a magyarázat, és van köztük olyan is, amelyikkel nem árt komolyabban foglalkozni, mert akár problémát is jelezhet. Nyomozásra fel!

Kell a kutyára kabát?

2021. 07. 08. 07:10:36
Nemcsak minket visel meg a hideg, négylábú társaink is speciális bánásmódot igényelnek, amikor hűvösebbre fordul az idő. Minél hidegebbek a napok, annál több, pulóveres-kabátkás kutyát látni az utcai séták során. Cuki, jópofa, a gazdik örömére szól csak, vagy létjogosultsága is van a kutyaruháknak? Nem minden a bunda, de nem is kell minden kutyára kabát. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

5 dolog, amit kutyád ki nem állhat

2021. 07. 07. 14:47:17
Vannak dolgok, amelyekről minden gazdi tudja, hogy négylábú barátja nem rajong értük. Vannak azonban kevésbé magától értetődő viselkedések, amelyek kiborítják szőrös kedvenceinket. Ezekből mutatunk meg most kicsit közelebbről ötöt.
Az oldal tetejére