Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legjobb ajánlat

Legjobb ajánlat

Szia kedves barátunk! 

Bízunk benne, hogy ez neked is tetszeni fog!

Tartalom: 
1. Köszönjük bizalmad és a lehetőséget! 
2. Miért kapod ezt levelet... 
3. Különleges ALACSONY ÁRON ezeket most még megszerezheted... 
 

1. Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy valamikor korábban megengedted hogy emailt küldjünk neked!

2. Korábban vagy rendeltél Dr. Dog Prémium Kedvencvitaminok weboldalon, de lehet, hogy az egyik kutyák tartásával, egészségével kapcsolatos ingyenes e-book-ot kérted tőlünk. Ekkor engedted, meg, hogy ilyesfajta (reklám levelet) is küldhessünk neked. Természetesen bármikor kérheted, hogy végleg töröljünk a levelező listánkről. Ezt egy-két kattintással megteheted e levél alján is.

Eddig nagyon ritkán küldtünk email-eket, de következő 1-2 hétben többet is szeretnénk majd eljuttatni hozzád.

3. Mi sem tudjuk megúszni az egész világot érintő áremelkedést. Sajnos hamarosan nekünk is meg kell majd emelnünk árainkat, de egyelőre még a régi áron érhető el a teljes kínálatunk. Kivéve két terméket, amit most jelentősen olcsóbban szeretnék odaadni neked. 

Az sokkal kedvezőbb ár oka, hogy hamarosan friss készlettel szeretnénk feltölteni a raktárunkat. A régebbi, de még 100%-ig jó, nem lejárt termékeket szeretnék kiárusítani. 
FONTOS: Tudnod kell, hogy ezeket az akciós termékeket mi csak augusztus végéig hozhatjuk forgalomba. Ez az időkorlát csak a forgalomba hozatalra vonatkozik, nem a termék romlandóságára. Érdemes tudni, hogy a forgalomba hozatali dátum nem jelenti azt, hogy ezek a vitaminok augusztus vége után már megromlanak!
Mi mereven betartjuk a törvényeket, hogy mit és meddig adhatunk ki a kezünkből. De biztosan tudjuk, hogy amit tőlünk kapsz, az továbbra is kedvező hatással lehet a kedvenced állapotára.
MIRE KELL FIGYELNI: Ha csak szeptemberben vagy októberben kezded el adni a vitaminokat a kedvencend, akkor arra kell figyelned, hogy a csomagolás kibontása után 1-2 hónapon belül használd fel a terméket. De ez minden hasonló termékre vonatkozó tanács, akár közeli akár távoli a forgalomba hozatali időkorlát!

A KEDVEZMÉNYEK és a kedvezményes kuponkódok. (Az alacsony ár csak a készlet erejéig tart, de legfeljebb augusztus 24-e éjfélig!)

Gyere fel a weboldalra és nézd meg ezeket a termékeket:

1 db Ízületvédő komplex jutalomfalat 30% kedvezménnyel. 
Kuponkód: UMJVXV72

vagy

1 db Lazacolajos szőr- és bőrápoló komplex jutalomfalat 30% kedvezménnyel. 
Kuponkód: T9A3H99X

vagy

50% a kedvezmény, bármelyikből kettőt vagy többet kérsz. 
Kuponkód: 36WCVGMP

vagy

50% a kedvezmény, ha mindkettőből kérsz egyet-egyet vagy többet: 
Kuponkód: 36WCVGMP

Használd ki te is ezt a nagy kedvezményt AZ ÁREMELÉS ELŐTT,  már csak azért is, mert nagyon ritkán adunk és a jövőben sem nagyon tervezünk árengedményeket.

Miért nem szoktuk sokkal olcsóbban adni a Dr. Dog készítményeket?

A Dr. Dog termékek prémium készítmények, azaz magas minőségük. Ez pedig drága alapanyagokat és sok hatóanyagot jelent. Ha akarnánk se nagyon tudnánk nagy árengedményeket adni. A sokkal olcsóbb ár azt eredményezné, hogy rontanunk kellene vagy az alapanyagok minőségén vagy a termékekben lévő hatóanyag mennyiségét kellene csökkentenünk.
Mi ragaszkodunk a prémium minőséghez, még akkor is, ha ez nem teszi lehetővé a nagyobb árengedményeket vagy az olcsóbb árat! 

Szerezd meg most ezeket a termékeket sokkal kedvezőbb összegért, mint amit teljes áron fizetnél. Mielőtt felemeljük az árakat, ez egy igazán jó lehetőség.  

Kérlek segíts nekünk azzal, hogy erről a kedvező lehetőségről az ismerőseidet is értesíted! Biztos van köztük, aki ki szeretne használni egy ilyen kivételes lehetőséget!

(A kedvezményes ajánlat csak a kis raktárkészlet erejéig érvényes!)

Nagyon szépen köszönöm, hogy átnézted ez a levelet! 
Jó egészséget kívánok neked és a kedvenceidnek!

Szeretettel, 
Dr. Lenkei György 
orvos, vitamin-fejlesztés szakértő

 

Az oldal tetejére