Barion Pixel

NAGY KULLANCS KISOKOS KUTYAGAZDIKNAK – letöltés

* kötelező mező

  Elolvastam az adatkezelési tájékoztatót és engedélyezem az IQgen Vitamin Kft. részére, hogy a fent megadott e-mail címemre marketing tartalmú üzenetet küldjön.

Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható a megadott e-mail címre küldött elektronikus levelünk alján található leiratkozás gombra kattintva.Fontos: A letöltési linket a néhány percen belül elküldjük az e-mail címedre. Amennyiben nem találod a levelet a beérkezett üzeneteid között, nézd meg a "Promóciók" és/vagy a "Spam" mappádat is.


nagy-kullancs-kisokos

A NAGY KULLANCS KISOKOS

Minden, amit a kullancsról tudni akartál. És az is, amit nem.

Díjmentesen letölthető tananyagunkban hasznos tanácsokat találsz a kullancsok elleni védekezésről, a vérszívók által terjesztett, kutyákra veszélyes betegségek tüneteiről. Tippek a megelőzéshez, a séták utáni ellenőrzéshez, illetve az otthoni eltávolításhoz is.

Kullancs által terjesztett betegségek és tüneteik

  • Védekezés, megelőzés
  • Hol keresd a kutyádon egy szabadban tett séta után?
  • Eltávolítási technikák

Ugyan ma már többféle készítmény is létezik a kelletlen paraziták távoltartására, négylábú barátod élete során nagy valószínűséggel így is önkéntes véradója lesz egyszer valamelyiküknek. Tananyagunkból megtudhatod, mire figyelj, hogyan csökkentheted minimálisra a veszélyt.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X