Barion Pixel

Allergia komplex – összetevők

A készítmény legfontosabb összetevői:

Kurkuma: A kurkuma ősidők óta ismert és használt ázsiai fűszernövény és gyógynövény. A kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin, de illóolajokat és más hasznos anyagokat is tartalmaz. A kurkumin adja a jellegzetes sárga színét és illatát. A kurkumában lévő hasznos anyagoknak számos kedvező hatást tulajdonítanak. Felhasználják például az ízületek, az idegrendszer, a szív és az érrendszer, az emésztő szervrendszer egészséges állapotának fenntartására. Hozzájárulhat továbbá a szervezet gyulladásos és allergiás folyamatainak optimalizálásához is.

Lazacolaj: A lazac az egyik legértékesebb hal. Megtalálható az édesvizekben és a sós tengerekben is. Vadászó, ragadozó életmódot folytat. A táplálkozása során felhalmozza a testében az omega-3 olajokat. Ezeket a rendkívül hasznos és élettanilag nagy jelentőségű anyagokat az algák állítják elő. Az algákat elfogyasztják a növényevő halak, a növényevő halakat pedig a ragadozó halak eszik meg. Így dúsulnak fel a jótékony hatású omega-3 olajok a lazac szervezetében. Az omega-3 olajok legértékesebb képviselői az úgynevezett EPA és a DHA. Ezek olyan telítetlen olajok, amelyek nélkülözhetetlenek többek között az agy és idegrendszer fejlődéséhez és egészséges működéséhez. Kulcsszerepet játszanak a gyulladásos folyamatok szabályozásában is. Mivel a szervezet minden porcikájában van pozitív szerepük, rengeteg előny származik a fogyasztásukból. Még a kutyák és macskák bőre és bundája is meghálálja a fogyasztásukat. Az egészséges ízületek is kedvezően reagálnak az omega-3 olajok fogyasztására.

Az európai északi vizekről származó, kifogástalan minőségű alapanyagból gondos körülmények között, hidegen sajtolt lazacolaj minden pozitív tulajdonságát megőrzi, így kiváló hatású tápanyag.

Lenmag: A lenmag egy olajokban, fehérjékben, rostokban, B-vitaminokban és ásványi anyagokban bővelkedő ősrégi, energiadús tápanyag. A legmeghatározóbb összetevője az olaj, ami a tömegének több mint 40 %-át adja és ugyancsak jelentős 25 %-os rost és a közel 20 %-os fehérjetartalma is. Olyan omega-3 olajokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges bőr és szőrzet fenntartásához.

Rozmaring: A rozmaring jól ismert, gyakran használt fűszernövény. Rendkívül gazdag antioxidánsokban, ezért nem csak ízesíti és illatosítja az ételeket, hanem védi is az összetevőket a levegő oxigénjének károsító hatásától.

Sörélesztő (szárított): A szárított sörélesztő, vagy más néven sörélesztő pehely kiváló természetes vitamin, ásványi anyag és fehérje forrás. Különösen gazdag B-vitaminokban, az úgynevezett B-komplex tagjaiban, mint például tiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin) és a folsav.

Ásványi anyagokban is bővelkedik, amiből kiemelhető a jelentős szelén, króm és vas tartalom. Ráadásul az ásványi anyagokat olyan természetes formában tartalmazza, ami rendkívüli módon megnöveli a hasznosítás hatékonyságát, hiszen ezek az ásványi anyagok a  sörélesztőben szerves kötésben vannak.

A vitaminok és ásványi anyagok mellett könnyen hasznosítható magas fehérje tartalommal is büszkélkedhet. Ezek után nem túlzás ideális tápanyagforrásnak nevezni.

Hogyan lehetséges, hogy ez az ősi és igen egyszerű sörélesztő ennyire sok hasznos tápanyagot tartalmaz? A válasz a sörélesztő előállításának módjában kereshető. A sörélesztő előállítása ugyanis csírázott magvakon történik. A csíra egy születőben lévő új növény kiindulási állapota. Ebből fejlődik majd ki az egész növény. Ez csak úgy lehetséges, ha a csíra hihetetlenül sok tápanyagot tartalmaz. A sörélesztő ebből a gazdag tápanyag forrásból halmozza fel a saját szervezetében a hasznos tápanyagokat.

A sörélesztőnek számos jó hatást tulajdonítanak. A benne található hasznos anyagoknak köszönhetően olyan kedvő hatásokkal hozzák kapcsolatba, mint például a szövetek és az izmok jó kondíciója, szép és egészséges szőrzet, ápolt bőr, csökkent fáradékonyság és megnövekedett állóképesség.

Szőlőmag (kivonat): A szőlőmag rendkívül gazdag vitaminokban, vitaminszerű anyagokban, antioxidánsokban és ásványi anyagokban. Ezek az anyagok számos előnyös hatással rendelkeznek a szervezet egészséges állapotának fenntartásában. A szőlőmag kivonat jelentősen koncentrálja a leghasznosabb anyagokat.

drdog-weblogo-80x74-white

Céginformáció

IQgen Vitamin Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Adószám: 27953468-2-43
Nyilvántartási szám: HU 20 5 00012

© 2021. IQgen Vitamin Kft. - Minden jog fenntartva!

A drdog.hu honlapnak (a továbbiakban: weboldal) fenntartója, illetve kizárólagos jogtulajdonosa az IQgen Vitamin Kft. Az IQgen Vitamin Kft. a weboldal bármely részének a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 17. §-ban írt felhasználásával, így különösen többszörözésével, terjesztésével, nyilvános előadásával, a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként, fel- és/vagy átdolgozásával (forrás megjelölése nélküli idézésével, kivonatolásával, tartalmi lényegével egyező terjesztésével, bármely nyelvre történő fordításával) kapcsolatos minden jogot fenntart. A drdog.hu weboldalon szereplő valamennyi szerzői mű, így különösen, de nem kizárólagosan a grafikák, képek, hangok, szöveges tartalmak, bejegyzések, design, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon közzétett szerzői műveket bármilyen módon felhasználni, harmadik személyek előtt hozzáférhetővé tenni vagy nyilvánosságra hozni kizárólag az IQgen Vitamin Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli felhasználás vagy nyilvánossághoz közvetítés, megjelenítés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az engedély nélküli jogszerűtlen felhasználások, visszaélések esetén az IQgen Vitamin Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket a jogellenes cselekményekkel szemben.

X